Insights-X

Η Insights-X Online υπερβαίνει τις προσδοκίες της βιομηχανίας χαρτικών

• Η ψηφιακή έκδοση της έκθεσης καλωσορίστηκε με ευρεία έγκριση μεταξύ των συμμετεχόντων
  • Οι προμηθευτές και οι λιανοπωλητές επαινούν την ποιότητα και την ποικιλομορφία

Είτε είστε από το σπίτι, το γραφείο ή ενώ βρίσκεστε εν κινήσει – την περασμένη εβδομάδα, όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στην Insights-X Online. 170 προμηθευτές από 34 χώρες παρουσίασαν με επιτυχία τις τάσεις και τις καινοτομίες τους στην τριήμερη ψηφιακή έκθεση Χαρτικών, Εξοπλισμού Γραφείου, Αναλωσίμων και Γραφικής Ύλης (14 έως 16 Οκτωβρίου). Διαθέτοντας φημισμένες επωνυμίες και αλληλεπίδραση, η ψηφιακή έκδοση της δημοφιλούς έκθεσης της Νυρεμβέργης πέτυχε το ίδιο υψηλό επίπεδο ποιότητας και διαφορετικότητας με την τελευταία εκδήλωση. Ο συνδυασμός προϊόντων, εργαστηρίων και δικτύωσης έγινε δεκτός από τους 4.775 εμπόρους λιανικής και αγοραστές που παρακολούθησαν την Insights-X Online καθ 'όλη τη διάρκεια της. Περαιτέρω έμπνευση προσφέρθηκε από τους υποψηφίους και τους νικητές του Special Award Ergonomics, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά.

Θετικές εντυπώσεις από εταιρείες και ενώσεις

Ο Ernst Kick, Διευθύνων Σύμβουλος του διοργανωτή Spielwarenmesse eG, δήλωσε: «Στην Insights-X Online, δημιουργήσαμε μια πλατφόρμα βασισμένη στις ανάγκες, η οποία όχι μόνο παρουσίαζε μια φανταστική ποικιλία προϊόντων και επωνυμιών, αλλά επίσης έτρεξε στον τέλειο χρόνο για την πραγματοποίηση παραγγελιών.» με τη φυσική έκθεση Insights-X, η οποία αναβλήθηκε μέχρι τον επόμενο χρόνο λόγω του κορονοϊού, η εστίαση ήταν σε έξι ομάδες προϊόντων: Εργαλεία γραφής και εξοπλισμός, χαρτί και αρχειοθέτηση, καλλιτεχνικά και δημιουργικά, επιτραπέζιοι υπολογιστές και γραφείο, τσάντες και αξεσουάρ καθώς και Χαρτικά και είδη δώρων. Μεταξύ των εταιρειών που παρουσίασαν τις καινοτομίες τους ήταν η Colibri System, του οποίου ο Διευθύνων Σύμβουλος Alexander Brandt σχολίασε: «Η Insights-X Online έκανε το βέλτιστο δυνατό, φέρνοντας τη βιομηχανία σε ένα ποιοτικό περιβάλλον.» Επιπλέον, 18 σύνδεσμοι χαρτοσχολικών και ομάδες αγορών συμμετείχαν στο πρόγραμμα συνεργασίας της Insights -X Online. Στους συνδέσμους που συμμετείχαν για πρώτη φορά συγκαταλέγονται οι: InterEs, IGR (Ινστιτούτο Υγείας και Εργονομίας) και Licensing International.

Πρόγραμμα με μεγάλη συμμετοχή και αποδοχή

Το πρόγραμμα που είχε σχεδιαστεί για την Insights-X Online ξεκίνησε από Τετάρτη έως Παρασκευή και προσέφερε μεγάλη ποικιλία και πληροφορίες. Περίπου 1.500 διεθνείς συμμετέχοντες εγγράφηκαν στις εκδηλώσεις πριν από την εκδήλωση. Εκτός από τη διοργάνωση ψηφιακών συναντήσεων προμηθευτών 1:1, οι συμμετέχοντας παρακολούθησαν επίσης 35 ζωντανά εργαστήρια και ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις προϊόντων, που διοργανώθηκαν από μεγάλους παράγοντες της αγοράς και δημιουργικές επιχειρήσεις. Μια τέτοια εταιρεία ήταν η Lässig. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Stefan Lässig, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Insights-X Online μας έδωσε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας ουσιαστικά, κάτι που δεν έχει προσφέρει άλλη έκθεση. Καταφέραμε να αποκαλύψουμε τις νέες ιδέες μας από την αίθουσα εκθέσεώς μας, ενώ παράλληλα δημιουργήσαμε νέες επαφές.» Ο Romulo Araruna, Διευθύνων Σύμβουλος της βραζιλιάνικης εταιρείας Ibel, σχολίασε: «Η Insights-X Online και η ζωντανή συνεδρία μας έδωσαν τη φανταστική ευκαιρία να είμαστε παρόντες και να δραστηριοποιούμαστε ενεργά στην αγορά, παρά το γεγονός ότι είμαστε τόσο μακριά.» Οι συμμετέχοντες επέκτειναν τις γνώσεις τους στη βιομηχανία παρακολουθώντας καινοτόμες συνομιλίες από ειδικούς σε θέματα όπως η διαχείριση κρίσεων στο εμπόριο, η ψηφιοποίηση και η βιωσιμότητα. «Τα InsightsTalks ήταν γεμάτα με σχετικές πληροφορίες και με πολλές πληροφορίες χάρη στους εξαιρετικά καλά επιλεγμένους ομιλητές», δήλωσε ο ειδικός λιανοπωλητής Sascha Buck από το Nindorf, ο οποίος ως τακτικός επισκέπτης της Insights-X παρακολούθησε την ψηφιακή έκδοση της έκθεσης με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ειδικό Βραβείο Εργονομίας - οι νικητές

Κατά τη διάρκεια της Insights-X Online, το Ειδικό Βραβείο Εργονομίας απονεμήθηκε για πρώτη φορά από την Insights-X και το IGR. Το Stabilo Easygraph S από το Stabilo International κέρδισε τον τίτλο στην κατηγορία Εργαλεία γραφής. Σχολιάζοντας τη νίκη, ο Christoph Seuß, Επικεφαλής Στρατηγικής Επιχειρηματικής Περιοχής Μαθαίνοντας Να Γράφουμε, δήλωσε: «Ο συνδυασμός εργονομικών πτυχών με ελκυστικό σχεδιασμό αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους μας εδώ και πολλά χρόνια. Κερδίζοντας το βραβείο είναι μια μεγάλη επιβεβαίωση για εμάς. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας για το βραβείο. Είμαστε απόλυτα χαρούμενοι!» Στο τμήμα σχολικών τσαντών και σακιδίων, το βραβείο απονεμήθηκε στο coocazoo, ScaleRale από την Hama.

Ο Ernst Kick κατέληξε σε ένα θετικό συμπέρασμα σχετικά με την Insights-X Online: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον τρόπο που πήγε η εκδήλωση και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε συμπληρωματικές ψηφιακές υπηρεσίες στο μέλλον. Τούτου λεχθέντος, δεν είναι δυνατόν να αντικαταστήσουν τη φυσική εκδήλωση στο εκθεσιακό κέντρο της Νυρεμβέργης. Θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτήν την ευκαιρία για να προσκαλέσουμε όλους τους ανεξάρτητους εμπόρους λιανικής και αγοραστές, καθώς και εκθέτες και εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης στη φυσική μας συγκέντρωση τον επόμενο χρόνο.» Αρκετές εταιρείες έχουν ήδη δηλώσει το ενδιαφέρον τους να εμφανιστούν στην επόμενη Insights-X, η οποία θα λάβει χώρα από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου 2021.

Extbase Variable Dump GeorgRinger\News\Domain\Model\NewsDefault prototype persistent entity (uid=231, pid=85) crdate => protected DateTime prototype object (2020-10-20T08:01:45+00:00, 1603180905) tstamp => protected DateTime prototype object (2021-04-07T07:34:53+00:00, 1617780893) sysLanguageUid => protected 18 (integer) l10nParent => protected 231 (integer) starttime => protected DateTime prototype object (2020-01-19T09:42:00+00:00, 1579426920) endtime => protected NULL feGroup => protected "" (0 chars) hidden => protected FALSE deleted => protected NULL cruserId => protected 11 (integer) title => protected "Η Insights-X Online υπερβαίνει τις προσδοκίες της βιομηχανίας χαρτικών" (116 chars) alternativeTitle => protected "" (0 chars) teaser => protected "" (0 chars) bodytext => protected "

Είτε είστε από το σπίτι, το γραφείο ή ενώ βρίσκεστε εν κινήσει – την περασμένη εβδ ομάδα, όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στην Insi ghts-X Online. 170 προμηθευτές από 34 χώρες παρουσ ασαν με επιτυχία τις τάσεις και τις καινο τομίες τους στην τριήμερη ψηφιακή έκθεση Χαρτικών, Εξοπλισμού Γραφείου, Αναλωσίμω και Γραφικής Ύλης (14 έως 16 Οκτωβρίου). Δια θέτοντας φημισμένες επωνυμίες και αλληλε πίδραση, η ψηφιακή έκδοση της δημοφιλούς κθεσης της Νυρεμβέργης πέτυχε το ίδιο υψ λό επίπεδο ποιότητας και διαφορετικότητ ς με την τελευταία εκδήλωση. Ο συνδυασμός προϊόντων, εργαστηρίων και δικτύωσης έγι νε δεκτός από τους 4.775 εμπόρους λιανικής κ αι αγοραστές που παρακολούθησαν την Insights- X Online καθ 'όλη τη διάρκεια της. Περαιτέρω έ πνευση προσφέρθηκε από τους υποψηφίους κ αι τους νικητές του Special Award Ergonomics, το οποί παρουσιάστηκε για πρώτη φορά.

" (1504 chars) datetime => protected DateTime prototype object (2020-10-16T16:43:00+00:00, 1602866580) archive => protected NULL author => protected "" (0 chars) authorEmail => protected "" (0 chars) categories => protected TYPO3\CMS\Extbase\Persistence\Generic\LazyObjectStorage prototype object (empty) related => protected TYPO3\CMS\Extbase\Persistence\Generic\LazyObjectStorage prototype object (empty) relatedFrom => protected TYPO3\CMS\Extbase\Persistence\Generic\LazyObjectStorage prototype object (empty) falRelatedFiles => protected TYPO3\CMS\Extbase\Persistence\Generic\LazyObjectStorage prototype object (empty) relatedLinks => protected TYPO3\CMS\Extbase\Persistence\Generic\LazyObjectStorage prototype object (empty) type => protected "0" (1 chars) keywords => protected "" (0 chars) description => protected "" (0 chars) falMedia => protected TYPO3\CMS\Extbase\Persistence\Generic\LazyObjectStorage prototype object (empty) falMediaPreviews => protected NULL falMediaNonPreviews => protected NULL internalurl => protected NULL externalurl => protected NULL istopnews => protected FALSE contentElements => protected TYPO3\CMS\Extbase\Persistence\Generic\LazyObjectStorage prototype object (3 items) 000000004977c868000000007e06491a => GeorgRinger\News\Domain\Model\TtContent prototype persistent entity (uid=1506, pid=85) crdate => protected DateTime prototype object (2020-10-20T08:01:45+00:00, 1603180905) tstamp => protected DateTime prototype object (2021-04-07T07:34:53+00:00, 1617780893) CType => protected "mask_introstage" (15 chars) header => protected "Η Insights-X Online υπερβαίνει τις προσδοκίες της βιομηχανίας χαρτικών" (116 chars) headerPosition => protected "" (0 chars) bodytext => protected "" (0 chars) colPos => protected 0 (integer) image => protected "0" (1 chars) imagewidth => protected 0 (integer) imageorient => protected 0 (integer) imagecaption => protected NULL imagecols => protected 2 (integer) imageborder => protected 0 (integer) media => protected "0" (1 chars) layout => protected "0" (1 chars) cols => protected 0 (integer) subheader => protected "" (0 chars) headerLink => protected "" (0 chars) imageLink => protected NULL imageZoom => protected "0" (1 chars) altText => protected NULL titleText => protected NULL headerLayout => protected "0" (1 chars) listType => protected "" (0 chars) uid => protected 1506 (integer) _localizedUid => protected 1512 (integer) modified _languageUid => protected 18 (integer) modified _versionedUid => protected 1506 (integer) modified pid => protected 85 (integer) 000000004977cbd4000000007e06491a => GeorgRinger\News\Domain\Model\TtContent prototype persistent entity (uid=1507, pid=85) crdate => protected DateTime prototype object (2020-10-20T08:01:45+00:00, 1603180905) tstamp => protected DateTime prototype object (2021-04-07T07:34:53+00:00, 1617780893) CType => protected "mask_mediacopy" (14 chars) header => protected "" (0 chars) headerPosition => protected "" (0 chars) bodytext => protected "" (0 chars) colPos => protected 0 (integer) image => protected "0" (1 chars) imagewidth => protected 0 (integer) imageorient => protected 0 (integer) imagecaption => protected NULL imagecols => protected 2 (integer) imageborder => protected 0 (integer) media => protected "0" (1 chars) layout => protected "0" (1 chars) cols => protected 0 (integer) subheader => protected "" (0 chars) headerLink => protected "" (0 chars) imageLink => protected NULL imageZoom => protected "0" (1 chars) altText => protected NULL titleText => protected NULL headerLayout => protected "0" (1 chars) listType => protected "" (0 chars) uid => protected 1507 (integer) _localizedUid => protected 1513 (integer) modified _languageUid => protected 18 (integer) modified _versionedUid => protected 1507 (integer) modified pid => protected 85 (integer) 000000004977cbd7000000007e06491a => GeorgRinger\News\Domain\Model\TtContent prototype persistent entity (uid=1508, pid=85) crdate => protected DateTime prototype object (2020-10-20T08:01:45+00:00, 1603180905) tstamp => protected DateTime prototype object (2021-04-07T07:34:53+00:00, 1617780893) CType => protected "mask_sharingdownload" (20 chars) header => protected "" (0 chars) headerPosition => protected "" (0 chars) bodytext => protected "" (0 chars) colPos => protected 0 (integer) image => protected "0" (1 chars) imagewidth => protected 0 (integer) imageorient => protected 0 (integer) imagecaption => protected NULL imagecols => protected 2 (integer) imageborder => protected 0 (integer) media => protected "0" (1 chars) layout => protected "0" (1 chars) cols => protected 0 (integer) subheader => protected "" (0 chars) headerLink => protected "" (0 chars) imageLink => protected NULL imageZoom => protected "0" (1 chars) altText => protected NULL titleText => protected NULL headerLayout => protected "0" (1 chars) listType => protected "" (0 chars) uid => protected 1508 (integer) _localizedUid => protected 1514 (integer) modified _languageUid => protected 18 (integer) modified _versionedUid => protected 1508 (integer) modified pid => protected 85 (integer) tags => protected TYPO3\CMS\Extbase\Persistence\Generic\LazyObjectStorage prototype object (empty) pathSegment => protected "i-insights-x-online-yperbainei-tis-prosdokies-tis-biomichanias-chartikon" (72 chars) editlock => protected 0 (integer) importId => protected "" (0 chars) importSource => protected "" (0 chars) sorting => protected 0 (integer) notes => protected "" (0 chars) uid => protected 231 (integer) _localizedUid => protected 233 (integer) modified _languageUid => protected 18 (integer) modified _versionedUid => protected 231 (integer) modified pid => protected 85 (integer)